Pro Lettering

U kan onze online catalogus hier bekijken

Met color zeefdruk transferts kunt u specifieke opdrukken in hoge resolutie quadri reproduceren. Ook voor erg grote oplages in meerdere kleuren kan deze techniek een voordelige oplossing zijn. Deze worden met een hittepers aangebracht.

Deze color zeefdruk transferts kunnen op een brede waaier dragers, bleek of donker: polyester/katoen, petjes, draagtassen, sportzakken, paraplu s.

Borduren is de meest duurzame en kwalitatieve techniek en is het meest geschikt voor de meest kwaltiteitsvolle kleding, dewelke hierdoor meer cachet uitstralen.

Onze melco borduurinstallatie kan tot 16 kleuren borduren in één ontwerp. Deze installatie laat ons tevens toe op alle soorten voorwerpen te borduren zoals sportzakken, jassen ,petten ,enz

Bij ons kan u terecht voor uw gepersonaliseerd textiel.

Verschillende technieken kunnen aangewend worden volgens het type textiel of personalisering.

Zo is er borduren, flexdruk en zeefdruktransfer.

  

Flex-druk is een techniek waarbij het gekozen ontwerp uit een dunne gekleurde folie gesneden wordt. Vervolgens wordt deze onder een bepaalde druk en bepaalde (hoge) temperatuur op het gekozen textiel gedrukt. Er zijn vele soorten Flex-kleuren, bijna iedere kleur is leverbaar en er kan ook op bijna ieder materiaal gedrukt worden.


Er is een speciale Flex voor nylon, polyester, elastisch materiaal en katoen. Afhankelijk van het soort ondergrond moet dus de goede Flex gekozen worden, sommige Flex kleuren zijn niet leverbaar in een bepaald soort. Wij adviseren u hier natuurlijk graag in.


Flex voordelen en eigenschappen:

-Fijne en gedetailleerde ontwerpen mogelijk

-In veel soorten leverbaar voor bijna ieder soort textiel

-Afhankelijk van soort Flex, wasbaar tot 80 graden!

-Niet drogen in een droger, hier kan Flex niet goed tegen

-Binnenste buiten strijken en wassen